×



klyoum.com
egypt
مصر  ٢ تموز ٢٠٢٥ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

klyoum.com
egypt
مصر  ٢ تموز ٢٠٢٥ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

موقع كل يوم »

اخبار مصر

»سياسة» صدى البلد»

ربنا كاتب لنا الخير.. حقيقة طلاق الثنائي «ريم» و«بربري» |تفاصيل

صدى البلد
times

نشر بتاريخ:  الأربعاء ٣٠ تشرين الأول ٢٠٢٤ - ٠٣:٤٤

ربنا كاتب لنا الخير.. حقيقة طلاق الثنائي ريم و بربري تفاصيل

ربنا كاتب لنا الخير.. حقيقة طلاق الثنائي «ريم» و«بربري» |تفاصيل

اخبار مصر

موقع كل يوم -

صدى البلد


نشر بتاريخ:  ٣٠ تشرين الأول ٢٠٢٤ 

بعد فترة كبيرة من غياب ريم وبربري فقد خرج الثنائي ليكشفوا سبب غيابهما عن الظهور على السوشيال ميديا، وذلك بسبب اتخاذهما قرار الطلاق، وهذا ما دفعهما للغياب عن الجمهور.

وظهرت ريم وبربري في فيديو قالا فيه: “إحنا طالعين نقولكم إننا أطلقنا، وإحنا مش عاوزين الناس تضايق أو تزعل، وعارفين أن ربنا كاتبلنا الخير، وإحنا راضيين بالقرار ده”.

بينما علقت ريم على قرار طلاقها من بربري في الفيديو قائلة: “إحنا موصلناش للسلام النفسي ده بسهولة، عشان شوفنا أيام مش حلوة كتير بعد قرار الطلاق، بس إحنا دلوقتي تخطينا ده، وعشان كده قدرنا نطلع في فيديو، ومتأكدين إن ربنا كاتب لنا الخير”.

وأضاف بربري: “إحنا مش هنفضل مختفين، والفترة الجاية هنفضل نعمل فيديوهات أنا وريم بس كل واحد لوحده، ومحدش يصدق أي حاجة بتتقال علينا على السوشيال ميديا”.

وكان ريم وبربري، من أشهر الكابلز على السوشيال ميديا، يبلغان من العمر 28 عامًا، ويعملان صانعي محتوى على منصات التواصل الاجتماعي، واعتادا على مشاركتهما لحظات حياتهما اليومية.

واشتهر الثنائي ريم وبربري من خلال تقديم محتوى كوميدي وترفيهي نال إعجاب الكثير، وكانا قد تزوجا عام 2019 بعد قصة حب بينهما، وبدأ الثنائي مسيرتهما على الإنترنت من خلال مقاطع فيديو ترفيهية، جسدت مواقف كوميدية وتحديات ذكاء بينهما.

ربنا كاتب لنا الخير.. حقيقة طلاق الثنائي ريم و بربري تفاصيل
موقع كل يومموقع كل يوم

أخر اخبار مصر:

اشتري مرسيدس 190 أوتوماتيك بـ 250 ألف جنيه

* تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

* جميع المقالات تحمل إسم المصدر و العنوان الاكتروني للمقالة.

موقع كل يوم
5

أخبار كل يوم

lebanonKlyoum.com is 2071 days old | 980,974 Egypt News Articles | 3,313 Articles in Jul 2025 | 1,376 Articles Today | from 23 News Sources ~~ last update: 4 min ago
klyoum.com

×

موقع كل يوم


لايف ستايل