×



klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٢١ أذار ٢٠٢٦ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٢١ أذار ٢٠٢٦ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

موقع كل يوم »

لايف ستايل

»مشاهير» في فن»

سلوى عثمان: ندمانة على مشاركتي في "أب ولكن" ... الكواليس ماكنتش حلوة

في فن
times

نشر بتاريخ:  السبت ١٤ أذار ٢٠٢٦ - ٢١:١٨

سلوى عثمان: ندمانة على مشاركتي في أب ولكن ... الكواليس ماكنتش حلوة

سلوى عثمان: ندمانة على مشاركتي في "أب ولكن" ... الكواليس ماكنتش حلوة

لايف ستايل

موقع كل يوم -

في فن


نشر بتاريخ:  ١٤ أذار ٢٠٢٦ 

أبت الفنانة سلوى عثمان عن ندمها على المشاركة في مسلسل 'أب ولكن' الذي يعرض حاليا في الموسم الرمضاني 2026.

قالت سلوى عثمان: 'مسلسل (أب ولكن) أنا محبش اتكلم عنه، كواليسه مكنتش حلوة، وندمانة إنى اشتغلته، بعتبر إني نزلت رمضان السنة دى بـ(كلهم بيحبوا مودي) بس، مش بعتبر نفسى شاركت فى (أب ولكن)'.

وتابعت سلوى عثمان: كواليسه مكنتش حلوة، حتى فى كتابة الأسماء على التتر ما تفهم انتقام أو كره في كتابة الأسماء، فعايزة اعتبر نفسى معملتوش ابدًا.

واستكملت سلوى عثمان: 'كلهم بيحبوا مودي' أحلى كواليس وأحلى مسلسل، وياسر جلال عامل دور جميل جدا، وأيتن عامر وميرفت أمين، وطبعا المنتجة الكبيرة مها سليم كانت عاملة صورة جميلة، وكمان أستاذ أيمن سلامة كاتب حاجة حلوة وخفيفة على القلب وكلها كوميدي بس بدون أي ابتذال، وطبعا رب العمل أستاذ أحمد شفيق، فلما تبص على 'مودي' تلاقي كواليس حلوة ونجوم حلوة وناس قلوبهم كلها حلوة، القلوب الوحشة بتبان بعد كدة، كان من أسعد الأوقات اللي شاركت فيها.

وأضافت سلوى عثمان: أنا السنة دي مقدمة عمل كوميدي، المفروض إن 'أي ولكن' كان يبقى فيه قضية كدة، بس محبتوش ولا حبيت كواليسه واكتشفت دا بعد ما اشتغلت، مكنتش عارفة إنه هيبقى بالطريقة دي.

المصدر:

في فن

-

لايف ستايل

في فن
موقع الفن الرائد في مصر والعالم العربي | في الفن في الفن FilFan استعرض آخر أخبار، تقارير، لقاءات، صور وفيديوهات أهل الفن والمشاهير، وتعرف على مواعيد عرض برامجك المفضلة في التلفزيون وأماكن عرض أحدث الأفلام في السينمات.
في فن
موقع كل يومموقع كل يوم

أخر لايف ستايل:

الصور الأولى من خطبة ملك أحمد زاهر وشريف عمرو اليثي

* تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

* جميع المقالات تحمل إسم المصدر و العنوان الاكتروني للمقالة.

موقع كل يوم
3

أخبار كل يوم

lebanonKlyoum.com is 2333 days old | 116,844 Lifestyle Articles | 678 Articles in Mar 2026 | 26 Articles Today | from 18 News Sources ~~ last update: 3 min ago
klyoum.com

×

موقع كل يوم


لايف ستايل