لايف ستايل
موقع كل يوم -في فن
نشر بتاريخ: ١٦ كانون الأول ٢٠٢٥
وجهت الفنانة مي عز الدين رسالة إلى الفنانة منى زكي وفريق عمل فيلم 'الست' معبرة عن إعجابها به.
وكتبت مي عز الدين عبر خاصية القصص القصيرة في حسابها على Instagram: 'ألف مبروك لكل طاقم عمل 'الست' وليكي يا منى عملتي كل اللي عليكي وتعبتي فيه كفاية أصلا تحمل وصعوبة المكياج وعدد ساعاته وبهدلته لجلد الممثل ووجعه والتمثيل بيه كأنه عادي في حين إنه مبيكونش مريح تماما وأنا أدرى واحدة بالكلام ده'.
وتابعت مي عز الدين: 'ركزتي في مشاعرها جدا ووصلتي كل اللي كانت بتحس بيه ... مفيش حاجة في الزمن ده مبيختلفش عليها الناس لكن والله ربنا كرمك على قد تعبك والسينمات كله كامل العدد والله لكل مجتهد نصيب'.
على جانب آخر، كشفت مي عز الدين عن خروج مسلسلها 'قبل وبعد' من السباق الرمضاني 2026.
وكتبت مي عز الدين عبر خاصية القصص القصيرة في حسابها على Instagram: 'نظرا لضيق الوقت قررنا أنا والقائمين عن العمل إنتاج وإخراج وتأليف تأجيل مسلسل 'قبل وبعد' علشان نعمله کویس ويأخذ وقته في التحضير ونقدم حاجة تليق بالمشاهد'.
ومسلسل 'قبل وبعد' من بطولة مي عز الدين وعماد زيادة وريم الباروي وكريم عفيفي، تأليف محمد سليمان عبد المالك، وإخراج مرقس عادل، وتدور أحداثه في إطار اجتماعي رومانسي.
يذكر أن مي عز الدين عرض لها في شهر رمضان الماضي مسلسل 'قلبي ومفتاحه'، من 15 حلقة وعرض في النصف الأول من شهر رمضان.
يشارك في بطولة مسلسل 'قلبي ومفتاحه' إلى جانب آسر ياسين ومي عز الدين كل من دياب، أشرف عبد الباقي، أحمد خالد صالح، سماء إبراهيم، حازم سمير، عايدة رياض، تقى حسام، وعدد آخر من الفنانين، وهو من تأليف وإخراج تامر محسن، وإنتاج شركة media hub سعدي- جوهر.
لو فاتك: فن ولا فنكوش - 16 سؤال كل واحد هيجاوب لوحده ... عرفت كام سؤال منهم؟




























