لايف ستايل
موقع كل يوم -في فن
نشر بتاريخ: ٣ تشرين الثاني ٢٠٢٥
رد محمد السعدي المشرف العام على احتفالية افتتاح المتحف المصري الكبير.
ووجه محمد السعدي اعتذاره عن بعض الأخطاء التي حدثت وقال: 'أنا رصدت طبعا التعليقات والأغلبية شايفة أن في توفيق الحمد لله في ناس اتكلمت على الإخراج وأحب أوضح قد يكون في سوء فهم حصل، الاحتفالية ابتدت الساعة 5 ونص المغرب، وإحنا نقلنا هواء الساعة 7، ومن الساعة 7 للساعة 7ونص محليا فقط نقلنا ملخص اللي حصل من الساعة 5 ونص الاستقبالات، لأن عشان نفتح هواء قبلها بساعتين مكنش هيبقى شيء جيد، الحقيقة كان المفروض نوضح ونكتب على الشاشة أن اللقطات منذ قليل، مش كل الناس عندها خبرة أن دا مسجل ولا هواء، لقينا الناس بتتكلم على الإخراج في ما قبل الاحتفالية وكان لازم نقول أنها لقطات مسجلة'.
وتابع محمد السعدي: ' من الساعة 7 لحد 7ونص كنا بننقل محليا، من الساعة 7 ونص إدينا إشارات البث للعالم كله دا بالاتفاق معاهم، فلما إديناهم البث بدأنا بالمخلص فالناس ابتدت تتكلم على الإخراج وأن اللقطات متعادة، وكان لازم ننوه إننا ابتدينا نبث عالميا.
وأكمل محمد السعدي: 'كمان في حاجة زي اللي اتكتب وقت ظهور دكتور خالد عناني، الناس انتقدت إننا كتبنا كلمة المرشح لمنصب مدير اليونيسكو وهو مدير اليونيسكو، لأ هو لسه هيبقى مدير اليونيسكو يوم 15 نوفمبر، هو المرشح المنتخب من اليونيسكو يوم 15 يتقلد المنصب، وهو اللي قال بنفسه أن منقدرش نقول مدير اليونيسكو'.
واختتم محمد السعدي حديثه: 'في تفاصيل كتيرة لما نحكيها الناس هتفهم أكتر، وأنا بعتذر عن ده كان المفروض نوضح الأمر'.
وأقيمت احتفالية افتتاح المتحف المصري الكبير مساء السبت 1 نوفمبر، بحضور قادة أكثر من 70 دولة، وشهد الحفل مشاركة الفنانة شريهان وعدد من النجوم.
لو فاتك: الحلقة الثانية من برنامج 'غالب ولا مغلوب' ... المنافسة دخلت مراحل مهمة ومفاجآت في النتايج ♂️




























