×



klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٢٨ أذار ٢٠٢٦ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٢٨ أذار ٢٠٢٦ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

موقع كل يوم »

لايف ستايل

»مشاهير» في فن»

أمير عيد في ختام مهرجان العلمين: أنا مش "كيس شيبسي" عشان اهتم إني أبيع أكتر حد .. فيديو

في فن
times

نشر بتاريخ:  السبت ٣٠ أب ٢٠٢٥ - ١١:٤٠

أمير عيد في ختام مهرجان العلمين: أنا مش كيس شيبسي عشان اهتم إني أبيع أكتر حد .. فيديو

أمير عيد في ختام مهرجان العلمين: أنا مش "كيس شيبسي" عشان اهتم إني أبيع أكتر حد .. فيديو

لايف ستايل

موقع كل يوم -

في فن


نشر بتاريخ:  ٣٠ أب ٢٠٢٥ 

أحيا الفنان أمير عيد مساء أمس الجمعة حفل ختام مهرجان العلمين لموسم صيف 2025، وسط حضور جماهيري كبير، وتحدث على المسرح إلى جمهوره.

دخل أمير عيد في نوبة فضفضة مع جمهوره متحدثا عن قناعاته قائلا: الناس بتتباهى بالفلوس والعربيات والساعات ومعرفش ايه، افتكر أمي مرة قالت لي: عمرك ما هتبقى شخص غني إلا لو عندك حاجة الفلوس مبتشتريهاش.

وأضاف: السوشيال ميديا بتحسسنا إن إحنا مش عايشين، وبنشوف ناس عاملة نفسها مبسوطين وفرحانين، ودي مش ناس حقيقية، انتوا ناس حقيقية، مش محاجين توروا أي حاجة لأي حد.

وأكمل: وأنا جاي في الطريق من القاهرة ناس كتير طلعوا لي التذاكر من العربية وبيسلموا عاليا، كلهم فيهم حماس كبير جدا، الموضوع عمره ما كان بالعدد، الموضوع في الروح اللي هما بيدوهالنا، حتى لو الحضور النهاردة كان نص العد او حتى 10 أشخاص كنت هبقى فخور وهعمل نفس الحفلة بالظبط ... المهم مش كام، المهم في القيمة مش بالكم بالقيمة.

وواصل أمير متحدثا عن رؤيته للفن ودوره قائلا: أنا بعمل الأغاني اللي بحبها مش عشان أكون جامد أو ساعة، أنا مش كيس شيبسي عشان ابقى نفسي أبيع أكتر حد، أنا فنان حر والشغل أفكاري وقناعاتي وبغني لجمهور حر عنده افكار بيحب يفكر.

ووجه الشكر لجمهوره قائلا: شكرا ليكم على ثقتكم وعلى إنكم جمهور ملهم.

اختتم أمير حديثه قائلا: أنا زمان كنت فاكر إن أنا بغني لوحدي في الأوضة ومحدش هيفهم اللي بعلمه، لكن وجودكم غير كل شيء، انتوا السبب النهاردة إني مش بغني لوحدي وإن الأغاني دي بتعيش، وإني مش لوحدي في العالم، العالم اللى بقى دمه تقيل ومش حقيقي.

المصدر:

في فن

-

لايف ستايل

في فن
موقع الفن الرائد في مصر والعالم العربي | في الفن في الفن FilFan استعرض آخر أخبار، تقارير، لقاءات، صور وفيديوهات أهل الفن والمشاهير، وتعرف على مواعيد عرض برامجك المفضلة في التلفزيون وأماكن عرض أحدث الأفلام في السينمات.
في فن
موقع كل يومموقع كل يوم

أخر لايف ستايل:

"صحة" تنجح في علاج أول حالة مصابة باضطراب مناعي نادر باستخدام عقار مبتكر

* تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

* جميع المقالات تحمل إسم المصدر و العنوان الاكتروني للمقالة.

موقع كل يوم
2

أخبار كل يوم

lebanonKlyoum.com is 2339 days old | 116,978 Lifestyle Articles | 812 Articles in Mar 2026 | 0 Articles Today | from 18 News Sources ~~ last update: 24 min ago
klyoum.com

×

موقع كل يوم


لايف ستايل