×



klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٣ أيلول ٢٠٢٥ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

klyoum.com
lifestyle
لايف ستايل  ٣ أيلول ٢٠٢٥ 

قم بالدخول أو انشئ حساب شخصي لمتابعة مصادرك المفضلة

ملاحظة: الدخول عن طريق الدعوة فقط.

تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

موقع كل يوم »

لايف ستايل

»مشاهير» في فن»

أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية "نور العين"

في فن
times

نشر بتاريخ:  الأحد ٢٦ كانون الثاني ٢٠٢٥ - ١٥:٤٨

أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية نور العين

أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية "نور العين"

لايف ستايل

موقع كل يوم -

في فن


نشر بتاريخ:  ٢٦ كانون الثاني ٢٠٢٥ 

رد الفنان أحمد سعد على اتهامات تقليده لأغنية 'نور العين' في أغنيته الجديدة 'حبيبنا'.

وقال أحمد سعد خلال لقائه في برنامج 'الحكاية' من تقديم عمرو أديب إن اللحن تم تقديمه قبل 60 عاما وبعدها تم تقديمه مجددا وأنه تشابه طبيعي.

وأوضح أحمد سعد: 'الأغنية اتعملت من 60 سنة وبعدين اتعملت تاني من 30 سنة، و25 و40، الناس بتقول أنها شبه 'نور العين' لعمرو دياب.

وتابع أحمد سعد: 'عشان الناس تبقى عارفة حاجة نبقى مجانين لو متأثرناش بعمرو دياب، اللي مشرفنا، هو رقم 1 وفضل من ساعة ما حياتنا ابتدت وهو رقم 1، فإحنا لما نتأثر بيه يبقى إحنا فعلا بنفهم'.

على جانب آخر، رد أحمد سعد على الانتقادات التي وجهت له بسبب إطلالته في حفل Joy Awards وظهوره يرتدي حلق.

وقال أحمد سعد: 'الفكرة نفسها بتجيلي من الشكل أو الموديل بتاع الستايل اللي أنا عامله في الوقت دا، نرجع نشوف طب هو صح طب هو غلط، أنا لما شفت أن هو صح ولا غلط أنت هتبص للراجل على أنه بحلق أو مش بحلق أو بشعر ولا مش بشعر، دي كلها ملهاش علاقة بالرجولة دي ليها علاقة بالذكورة، والذكورة تختلف عن الرجولة بكتير'.

وتابع أحمد سعد: 'أنت بتبص على البني آدم وبتقيمه بلابس إيه وبيعمل إيه؟ أنا مش من الناس دي، ولكن أنا اعتذرت عن أني لبست الحلق، الناس لما شافته انتقدت كتير جدا وأنا طلعت اعتذرت والناس بتقول هو كل شوية يعمل حاجة ويطلع يعتذر، أه كل شوية هعمل حاجة وأطلع اعتذر، المشكلة أن ألاقي الناس كلها شايفين حاجة في اتجاه، الناس اللي أنت عايش في وسطهم شايفين حاجة وأنت لأ شايف حاجة تانية، الناس اللي بنتقد وبتوجهني أنا عايش وسطهم اللي يرفضوه أرفضه واللي يقبلوه أقبله أنا مش عايش لوحدي ولكن أنا بتجيلي هفوات زي أي واحد'.

أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية نور العين أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية نور العين

المصدر:

في فن

-

لايف ستايل

في فن
موقع الفن الرائد في مصر والعالم العربي | في الفن في الفن FilFan استعرض آخر أخبار، تقارير، لقاءات، صور وفيديوهات أهل الفن والمشاهير، وتعرف على مواعيد عرض برامجك المفضلة في التلفزيون وأماكن عرض أحدث الأفلام في السينمات.
في فن
موقع كل يومموقع كل يوم

أخر لايف ستايل:

جيل Z الأمريكي: دعم قوي للمقاومة الفلسطينية في صراع غزة

* تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

* جميع المقالات تحمل إسم المصدر و العنوان الاكتروني للمقالة.

موقع كل يوم
1

أخبار كل يوم

lebanonKlyoum.com is 2134 days old | 107,348 Lifestyle Articles | 234 Articles in Sep 2025 | 68 Articles Today | from 18 News Sources ~~ last update: 3 min ago
klyoum.com

×

موقع كل يوم


مقالات قمت بزيارتها مؤخرا



أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية نور العين - xx
أحمد سعد يرد على اتهامات تقليد أغنية نور العين

منذ ٠ ثانية


لايف ستايل

* تعبر المقالات الموجوده هنا عن وجهة نظر كاتبيها.

* جميع المقالات تحمل إسم المصدر و العنوان الاكتروني للمقالة.






لايف ستايل