اخبار مصر

صدى البلد

ثقافة وفن

من غيرها مش هبقى إنسان.. مجدي الهواري يرد على الإساءة للمرأة

من غيرها مش هبقى إنسان.. مجدي الهواري يرد على الإساءة للمرأة

klyoum.com

نشر المخرج مجدي الهواري منشورًا، عبر فيه عن احترامه العميق للمرأة، ورد على التصريحات المسيئة لها، مؤكدًا أنها جزء أساسي من حياة كل إنسان.

وقال الهواري عبر حسابه على فيسبوك: "ليه زعلانين؟ علشان حد طلع فكر يهين هالمرأة بتعبير مسيء!! لكن بشكل عام، المرأة دي مش أمي، وأختي، وبنتي، وزوجتي، وخالتي، وعمتي، وصديقتي، وزميلتي في الشغل والمدرسة والجامعة، وكل تاء مربوطة في حياتي".

أضاف: “لو مش موجودة، أنا مش هبقي إنسان، ده لو أصلًا كنت هبقي إنسان!، أو عاقل! أو معطاء! أو فنان! ده لو اصلًا كنت هبقي إنسان!!.. من غيرهم في حياتي لا حياة، المرأة ديه مش ستنا فاطمة الزهراء حبيبة ابوها سيدنا رسول الله صلي الله عليه وسلم ام الحسن والحسين”.

واختتم منشوره: “بس خلاص ارتاحوا بقّي ياحلوات ، خلص الكلام، والف تحية بنيابة عن الرجل المسيء وجميع الرجال”.

 

*المصدر: صدى البلد | elbalad.news
اخبار مصر على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2025 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com