هنا الزاهد تحير جمهورها بجلسة تصوير جديدة بالحجاب والعباءة السوداء من السعودية (صور)
klyoum.com
أخر لايف ستايل:
موعد عرض الفيلم السينمائي السعودي قشموع بدور السينما السعوديةشاركت النجمة هنا الزاهد جمهورها عبر صفحتها الرسمية في موقع التواصل الاجتماعي إنستجرام أحدث جلسة تصوير لها من الرياض في السعودية.
وظهرت هنا الزاهد في الصور بالحجاب والعباءة السوداء، وشوقت جمهورها إلى عمل جديد لها قريبا، دون الكشف عن المزيد من التفاصيل، وحازت الصور إعجاب جمهورها.
يذكر أن هنا الزاهد عرض لها مؤخرا مسلسل إقامة جبرية".
وقالت هنا الزاهد خلال حلولها ضيفة على برنامج "معكم" من تقديم منى الشاذلي: "أول ما الدور جالي اتخضيت جدا وقلت لا، لكن المؤلف أحمد عادل أول مرة ينتج وقالي أن دا مشروع عمره وشايفني فيه، لما بعتلي وقريت أول حلقات كنت زي الناس عايزة أعرف إيه بيحصل، أنا بحب "سلمى" أوي، أول ما قريت الورق كنت بعمل مشروع تاني ووقفته اعتذرت لهم مع إني كنت خلاص هدخل أصور، لكن قلت لأ ورحت لـ"سلمى".
وعن تحضيراتها للدور قالت هنا الزاهد: "اشتغلت أوي على الدور ورحت لدكتور نفسي عشان أعرف هي ليه ممكن "سلمى" تعمل كده حكيت ليه قصة المسلسل، واتفرجت على حاجات كتير أوي عشان أعمل الدور".
وعن أكثر المشاهد التي أحبتها قالت: "بحب مشهد في أول حلقة بعد ما قتلت جوزها، وتشوف واحدة بيتقدم لها حبيبها وبتقف تعيط، حتى لما وقفوا تصوير أنا فضلت أعيط وانهرت بجد وثراء جبيل فضلت تهديني كأني فعلا اللي عامله الجريمة".
وتابعت: "ومشاهد كتير مع أستاذة صابرين وأنا بشرح لها الجرايم اللي عملتها، في مشهد صعب جدا جدا مع صابرين وهي خافت أوي فيه وقالتلي أنا للحظة فصلت أن في كاميرا وخفت بجد وحست أني فعلا مجنونة".
مسلسل "إقامة جبرية" من بطولة صابرين، هنا الزاهد، ومحمد الشرنوبي، ثراء جبيل، عايدة رياض، محمود البزاوي، ولطيفة التركي. تأليف أحمد عادل، وإخراج أحمد سمير فرج.