لايف ستايل

في فن

مشاهير

مودي سعيد: الملخن دايما مظلوم ... النجاح بيروح للمطرب

مودي سعيد: الملخن دايما مظلوم ... النجاح بيروح للمطرب

klyoum.com

تحدث الملحن مودي سعيد عن كواليس بعض من أعماله التي لاقت نجاحا في الفترة الأخيرة، ومن بينها أغنية "صح صح" للنجمة نانسي عجرم التي قدمتها مع مارشميللو.

قال مودي سعيد: "الملحن دايما مظلوم، وأغنية (صح صح) لنانسي عجرم كسرت الدنيا ووصلت للعالمية بس النجاح بيروح للمطرب أكتر، وأنا بفرح لما الأغنية بتنجح حتى لو ما اتكرمتش عليها، وكانت خطوة مهمة وفارقة في حياتي وحياة نانسي عجرم"، بحسب تصريحاته لبرنامج "من إمبارح للنهارده" تقديم همسة إمام على "ميجا إف إم".

وأضاف مودي سعيد: أغنية "صح صح" كان اسمها سهرة صباحي، وفي الأصل كنت عاملها لبهاء سلطان ولما اتأخرنا عن تنفيذها بعتها لمطربين آخرين واتغير فيها كتير، وكانت من نصيب نانسي عجرم في النهاية، جيجي لمارا ماحطش أغنية (صح صح) في ألبوم نانسي، وساعتها زعلت فقالي إنه محضر لي مفاجأة لما عمل تعاقد بتوزيع الأغنية مع مارشمللو وشركة يونيفرسال وطارق مدكور.

واستكمل مودي سعيد: بعشق حميد الشاعري ومصطفى قمر وفارس وإيهاب توفيق، وشايفهم نجوم في حتة تانية، حميد الشاعري صوته رهيب ومبدع وقدم جيل كان له بصمة فارقة، وكان متنوع في ألبوماته كلها ومفيهاش تكرار أبدا، وعنده دايما فكر جديد وعرف يعمل نقلة في شكل الأغنية، وعامل له لحنين امل هينزلوا قريب.

وتحدث مودي سعيد عن الراحل محمد رحيم قائلا: "الموسيقار محمد رحيم كان بيجمعنا كملحنين ومؤلفين في مكتبه وشجعني جدا، وكان بيقولي دايما إن الأغنية القديمة مابتموتش ورزق متشال حتى لو لسه ماطلعتش للنور ودي أكتر حاجة استفدت منه فيها وجربتها في اغنية :صح صح" لأني كنت ملحنها من زمان وجه وقتها".

وأضاف مودي سعيد:عملت لآيتن عامر ميدلي لأغاني خليجية، وهي شاطرة وفنانة وجابت ملايين المشاهدات، وعملت لهيفاء وهبي أغنية فلاحي وشغال عليها حاليا معاها، بحب أتعلم جدا ولحد يومنا هذا بذاكر توزيع هندسي للصوت.

*المصدر: في فن | filfan.com
لايف ستايل على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2026 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com