ميرنا نور الدين عن ارتباطها بأحمد العوضي: مفيش حاجة حقيقية
klyoum.com
علقت الفنانة ميرنا نور الدين على الأخبار التي انتشرت مؤخرا عن ارتباطها بالفنان أحمد العوضي بعد تعاونهما في مسلسل "فهد البطل".
وقالت ميرنا نور الدين في لقاء مع "عرب وود": "لا مفيش حاجة حقيقية، أكيد أي حاجة بتبقى زيادة عن اللزوم بيبقى فيها انزعاج بس خلاص أنا مبردش كده كده".
وشاركت ميرنا نور الدين أحمد العوضي في موسم رمضان 2025 في مسلسل "فهد البطل".
وسبق وتحدث ميرنا نور الدين عن أحمد العوضي وتعاونهما في المسلسل قائلة: "مش أول مرة نشتغل مع بعض أنا وأحمد العوضي بس دي أول مرة يبقى مساحة كبيرة مع بعض هو من أكتر الناس مش بيركز مع نفسه بيركز معانا، عايز أن إحنا كلنا ننجح مش هو بس وبالتالي طول الوقت بنتناقش عن المشاهد مع بعض، لو في لازمة معينة إحنا أصحاب أنا وهو وكارولين عزمي وعصام السقا وكان ممكن يتريق لو قلت جملة بطريقة معينة يقولي دي مش من "شق التعبان" إعدلي لسانك زي كلمة "بالله" أول أيام التصوير كنت بقولها عادي بطريقة ميرنا مش "كناريا" هو كان بيساعدني جدا والكيميا بينا حلوة".
ومسلسل "فهد البطل" بطولة أحمد العوضي وأحمد عبدالعزيز ومحمود البزاوي ولوسي وكارولين عزمي ويارا السكري وعصام السقا وصفاء الطوخي وحجاج عبد العظيم ومحسن منصور وحمزة العيلي وأحمد ماجد وعايدة رياض وصفوة ومصطفى حشيش وعايدة فهمي ومجدي بدر ومحمد مهران ومحمد صلاح آدم ومحمد أبو داود ومراد فكري صادق، وهو من إخراج محمد عبدالسلام وتأليف محمود حمدان.