آسر ياسين ودينا الشربيني معا في مسلسل جديد برمضان 2026
klyoum.com
أخر لايف ستايل:
يولاندا حديد تروي رحلة بيلا مع مرض لايم العصبيكشف الفنان آسر ياسين عن تعاونه مع الفنانة دينا الشربيني في رمضان 2026.
وقال آسر ياسين في لقاء مع ET بالعربي : " أول تعاون مع دينا الشربيني هي ممثلة هايلة وبقينا أصدقاء جدا مؤخرا وحاسس أنها هتعمل حاجة هايلة في المسلسل دا بالذات متحمسين لما اتقابلنا كذا مرة السنة اللي فاتت كنا بنقول ما تيجي نعمل حاجة مع بعض والحمد لله اتوفقنا أن احنا الاتنين نعمل مع بعض المسلسل دا".
وتابع آسر ياسين متحدثا عن المسلسل: "مسلسل لطيف جدا خالد الحلفاوي المخرج وأنا من زمان بحب شغله أوي والنجاحات اللي عملها الفترة اللي فاتت وبحب حس الفكاهة عنده ورنا أبو الريش الكاتبة عامله شغل حلو أوي".
يذكر أن آسر ياسين شارك في موسم رمضان 2025 بمسلسل "قلبي ومفتاحه" من بطولة آسر ياسين ومي عز الدين، دياب، أشرف عبد الباقي، أحمد خالد صالح، سماء إبراهيم، حازم سمير، عايدة رياض، تقى حسام، وعدد آخر من الفنانين، وهو من تأليف وإخراج تامر محسن، وإنتاج شركة media hub سعدي- جوهر.
كما ينشغل ىسر ياسين في تصوير فيلم "وتر واحد" مع ويجز في أولى بطولاته السينمائية وتارا عماد ومايان السيد ومن إخراج وإنتاج علي العربي.