اخبار مصر

صدى البلد

سياسة

مش هشوط قبل كباتن الفرقة.. ميدو يهاجم الجماهير بسبب شيكابالا

مش هشوط قبل كباتن الفرقة.. ميدو يهاجم الجماهير بسبب شيكابالا

klyoum.com

دافع أحمد حسام ميدو لاعب منتخب مصر والزمالك السابق، عن كابتن النادي الأبيض شيكابالا عبر صفحته على موقع التواصل الاجتماعي إكس.

وكتب ميدو :"للناس اللي بتقول شيكابالا كان عايز يا خد اللقطه عايز اقولكم ان شيكابالا ماكانش داخل يشوط بس للاسف في لاعيب كان دوره ورفض انه يخش يشوط وقال للاعيبه أنا مش هشوط قبل كباتن الفرقة ف شيكابالا دخل شاط مكانه..دي الحقيقة شيكابالا ماكانش عايز ياخد لقطه ولا حاجه ولكن تحمل المسؤولية ككابتن فرقة بعد رفض اللاعب التسديد".

انتهت أحداث مواجهة النادي الأهلي ونادي الزمالك بالتعادل السلبي، ليتجه الفريقان لركلات الترجيح في إطار المباراة النهائية كأس السوبر المحلي، والتي انطلقت في الثامنة مساء اليوم الخميس باستاد محمد بن زايد في أبوظبي.

وشهدت الـ 120 دقيقة سيطرة من جانب النادي الأهلي على مجريات الشوط وإهدار أكثر من فرصة محققة للتهديف أبرزها انفرادان لحسين الشحات ووسام أبو علي وكرتين في القائم والعارضة لوسام أبو علي ويحيي عطية الله، بينما، ألغى الـ VAR هدف سيف الدين الجزيري لاعب الزمالك في مرمى النادي الأهلي في الدقيقة 27 من انطلاق المباراة عن طريق تسديدة من داخل منطقة الجزاء بعد أخطاء دفاعية من لاعبي الأهلي، ولكن بعد العودة للفار تم إلغاء الهدف بداعي التسلل.

*المصدر: صدى البلد | elbalad.news
اخبار مصر على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2025 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com