اخبار مصر

صدى البلد

سياسة

بتصور فيديوهات مسيئة.. دنيا ضحية السحل ترد على اتهامات زوجها

بتصور فيديوهات مسيئة.. دنيا ضحية السحل ترد على اتهامات زوجها

klyoum.com

علقت دنيا ضحية السحل بمحافظة الجيزة، على اتهامات زوجها بأنها تصور فيديوهات مسيئة على تطبيق «تيك توك»، قائلة : «زوجي عرف إن عندي تيك توك وبنبعت فيديوهات ونتكلم مع بعض».

وقالت «دنيا» خلال مداخلة هاتفية مع الإعلامية نهال طايل ببرنامج «تفاصيل» المذاع على قناة «صدى البلد2»: «كنت بخرج مع زوجي بشعري بدون حجاب، وانا مش محجبة ولكن بلبس حجاب بشكل مؤقت مش ديما بخرج بالحجاب».

وتابعت «دنيا» : «نفسيتي مدمرة بسبب الكلام اللي قاله عليا، وشوه سمعتي وكرمتي، وبتعب من الكومنتات اللي أصحابه بيكتبوها عليا».

واختتمت «دنيا»: «الفيديوهات اللي منتشرة على السوشيال ميديا دي كنت بعتهالك على الخاص وعمري ما طلعتش بوشي ولا لبست كات وانا بصوت الفيديوهات على التيك توك، ومعملتش حاجة غلط في حياتي، ومخبي امني إبني ونفسي اشوفه واخده في حضني تاني».

*المصدر: صدى البلد | elbalad.news
اخبار مصر على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2025 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com