اخبار مصر

صدى البلد

سياسة

تعليق مثير من ميدو على أزمة إصابات اللاعبين بالرباط الصليبي

تعليق مثير من ميدو على أزمة إصابات اللاعبين بالرباط الصليبي

klyoum.com

‎شارك أحمد حسام ميدو، نجم الزمالك السابق، متابعيه، منشورا عبر حسابه الشخصي على موقع التواصل الاجتماعي أكس، حول انتشار اصابة الرباط الصليبي بين لاعبي كرة القدم.

وكتب ميدو: “عدد المباريات التي يخوضها لاعب كرة القدم الان جنوني.. هتبتدوا تسمعوا عن اصابة القطع في الرباط الصليبي زي كده لما كنتوا بتسمعوا عن الشد في الخلفية.. لاعيبة الكورة بتدفع ثمن جشع رجال التسويق اللي كل اللي يهمهم انهم يعملوا فلوس للاتحادات القارية اللي بيشتغلوا فيها دون النظر لمصلحة اهم عنصر في اللعبة وهو اللاعب!! لازم اللاعيبة يكون ليها وقفة وإلا هما اللي هيدفعوا الثمن!!”.

من جانب اخر، ‏⁧وجه أحمد حسام ميدو، نجم الزمالك السابق، رسالة شكر وفخر بالجيش المصري في ذكرى حرب أكتوبر المجيدة، عبر حسابه الشخصي على موقع التواصل الاجتماعي “إكس”.

وكتب: "أكتوبر 73 الحرب اللي مصر أثبتت فيها للعالم إن ⁧الجيش المصري‬⁩ جيش لا يقهر، حتى لو بتمتلك أحدث الأسلحة حتى لو متضامن معاك كل الدول العظمى، معندكش أي فرصة إنك تقدر تقرب من مصر طول ما جيشنا العظيم قوي متحد وعلى قلب رجل واحد وفي ظهره شعب عظيم مؤمن به وبرجاله".

*المصدر: صدى البلد | elbalad.news
اخبار مصر على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2025 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com