اخبار مصر

صدى البلد

رياضة

محمد عبد الوهاب: من أمن العقاب أساء الأدب في الأهلى

محمد عبد الوهاب: من أمن العقاب أساء الأدب في الأهلى

klyoum.com

علق محمد عبد الوهاب عضو مجلس إدارة النادى الاهلى الأسبق ، على واقعة تغريم المغربى أشرف بن شرقى لاعب الاهلى بسبب الاعتراض وتجاهل توقيع عقوبة على زيزو بقرار من وليد صلاح الدين مدير الكرة.

وقال محمد عبد الوهاب الذى يحل ضيفاً على برنامج "النجوم في رمضان" :"لو الواقعة دى حصلت فعلا في الاهلى يبقى عليه العوض وربنا يستر ، مش دا الاهلى على فكرة ولو ثابت البطل عايش مكنش الناس دي كملت في التتش".

ويضيف عضو مجلس الاهلى الأسبق:"من أمن العقاب اساء الادب ، وعقليات اللاعيبة اختلفت تماما واللى بيحصل في أوضة اللبس من تراخى بيظهر في الملعب عالطول".

وتابع :" بقول لجمهور الاهلى دا وقت الشدة ومش عايزين طبطبة على حد"

وتُقدم الإعلامية الكبيرة نجلاء حلمي برنامج "النجوم في رمضان" عبر إذاعة الشباب والرياضة، ويترأس فريق تحريره الكاتب الصحفي وليد قاسم ويذاع أيام الجمعة والسبت والأحد والثلاثاء طوال شهر رمضان المبارك.

*المصدر: صدى البلد | elbalad.news
اخبار مصر على مدار الساعة

حقوق التأليف والنشر © 2026 موقع كل يوم

عنوان: Armenia, 8041, Yerevan
Nor Nork 3st Micro-District,

هاتف:

البريد الإلكتروني: admin@klyoum.com